• het wijze lichaam

    “Responsibility to self simply means to acknowledge inner truth – our imperfections and our power and beauty” (John Pierrakos)

Workshops & Trainingen


“Te weten dat wat we zoeken in ons innerlijk ligt, verandert alles”
Allan B Wallace

Regelmatig bied ik trainingen aan die zowel individueel als in een groep zijn te volgen. Deze trainingen zijn thema-gericht en bieden een handvat of stellen persoonlijke groei en bewustwording centraal. Daarnaast bied ik workshops en trainingen aan die alleen in een groep zijn te volgen.

De themagerichte trainingen bevatten veelal een combinatie van lichaamswerk, meditatie-oefeningen, lichaamsgerichte oefeningen, ademhalingsoefeningen, theorie en handvatten. Afhankelijk van het doel, verschilt de vorm van training en dus ook het aanbod van de oefeningen die tijdens de trainingen worden gebruikt.

Wat is trainen?
Trainen betekent in mijn aanbod, voorwaarden scheppen om te leren, om jezelf te ontwikkelen, en je mogelijkheden vergroten. Er is veel aandacht voor de leeromgeving. Je veilig, gezien en gehoord voelen zijn belangrijke voorwaarden om verder te komen. De trainingen sluiten aan bij je vraag, op zo’n manier dat het toepasbaar is. Ook in groepen. Ik werk met actieve werkvormen zodat de thematiek tastbaar is. Door direct te ervaren, leer je het meest. Ik werk met de kracht die iemand al heeft, uitnodigend, zonder oordeel en met compassie.

Trainingen
   Mindfullness
   Compassie
   ACT
   Assertiviteit
   Persoonlijke ontwikkeling
   Mediteren op zondag


Het Wijze Lichaam gaat verder onder de naam Praktijk BodyMind met een divers nieuw aanbod. Voor meer informatie kijk op praktijkbodymind.nl

 Hanneke van der Aalst

Over mijzelf:
met mensen werken aan hun ontwikkeling, dat is wat ik het liefste doe. Ik ben nieuwsgierig naar de vraag ‘waarom doen mensen wat ze doen, in het licht van wat zij denken en voelen en de idealen die ze koesteren, en hoe vrij zijn mensen hierin’. Het inspireert mij om positieve kracht aan te spreken zodat dit omgezet kan worden in het realiseren van dromen en verlangens.

Ik ben lid van NVPA en SBLP
(lees meer over mij >>)
Hanneke van der Aalst - lid NVPA

Hanneke van der Aalst - lid SBLP