• het wijze lichaam

    “Responsibility to self simply means to acknowledge inner truth – our imperfections and our power and beauty” (John Pierrakos)

Contact Therapeut Amsterdam Het Wijze Lichaam


Voor mijn actuele site, en meest actuele informatie verwijs ik naar mijn praktijkbodymind.

Heb je vragen, bijvoorbeeld over de therapeutische richtingen waar ik mee werk, een therapeutisch of coachingstraject, mijn werkwijze, mijn praktijk in Amsterdam,vergoedingen, of

  Heb je na bezoek aan deze website behoefte aan meer informatie?
  Wil je weten hoe het therapeutisch werken bij mij in zijn werk gaat?
  Of wil je misschien direct een afspraak maken?

Neem dan vrijblijvend contact op!

Mijn mobiele nummer is 06 – 13453055. Vaak ben ik aan het werk. Daarom is het beter om een bericht te sturen. Ik neem dan per e-mail contact met je op een belafspraak te maken, zodat we wat tijd hebben voor een kort gesprek.


LOKATIE VAN MIJN PRAKTIJKRUIMTE “BODY-MIND”
Deze bevindt zich op het Java-eiland. Het is een prettige ruimte die uitnodigt om stil te staan. Gunstig gelegen. Goed bereikbaar vanaf Amsterdam CS, te voet (20 min. lopen), per fiets, per tram en bus vanuit andere delen van de stad. Zo rijdt bus 65 van Zuid in 20 minuten rechtstreeks naar het java-eiland. Andere lijnen zijn tram 26, tram 10 en bus 48. Het adres is:

Majanggracht 1
1019 PW Amsterdam.

Er zijn goede parkeermogelijkheden.

Overige praktijkinformatie
KvK nummer: 34346560
Bankrekeningnummer: NL14ingb0005322061 t.a.v. H van der Aalst Praktijk voor Persoonlijke Ontwikkeling

Voor een snelle reactie: hanneke@praktijkbodymind.nl

 

 

 


Hanneke van der Aalst

Over mijzelf:
met mensen werken aan hun ontwikkeling, dat is wat ik het liefste doe. Ik ben nieuwsgierig naar de vraag ‘waarom doen mensen wat ze doen, in het licht van wat zij denken en voelen en de idealen die ze koesteren, en hoe vrij zijn mensen hierin’. Het inspireert mij om positieve kracht aan te spreken zodat dit omgezet kan worden in het realiseren van dromen en verlangens.

Ik ben lid van NVPA en SBLP
(lees meer over mij >>)
Hanneke van der Aalst - lid NVPA

Hanneke van der Aalst - lid SBLP

Bewaren

Bewaren