• Het wijze lichaam

    “Responsibility to self simply means to acknowledge inner truth – our imperfections and our power and beauty” (John Pierrakos)

Praktijkruimte te huur Amsterdam


Op Java-eiland is een prachtige praktijkruimte te huur. Makkelijk bereikbaar vanaf het centraal station en alle andere stadsdelen. Met het OV, met de fiets, en met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Praktijkruimte te huur per uur of dagdeel

Ik ben zelf enkele dagen per week werkzaam in mijn praktijkruimte. Dit betekent dat er mogelijkheden zijn voor therapeuten of coaches om gebruik te maken van deze mooie lokatie. Wilt u per uur huren, dan is het bedrag € 15,- per uur, met een minimale afname van 20 uur per maand. U kunt er ook voor kiezen om per dagdeel te huren. Dit is alleen mogelijk bij een afname van twee vaste dagdelen. Voor twee vaste dagdelen betaalt u € 360,- per maand. (per dagdeel € 180,-)

Praktijkruimte te huur in vierkante meters

De totale oppervlakte bedraagt 45 vierkante meter. Er is een toilet, een keukentje, en een hal aanwezig. In de werkruimte  staan twee zitstoelen, een bureautje, en een aantal planten. Daarom ervaren de meeste clienten de ruimte als prettig. Mocht u interesse hebben dan kunt u contact met mij opnemen. We kunnen dan een afspraak inplannen voor bezichtiging.

Wilt u contact opnemen?

Dat kan, via www.praktijkbodymind.nl


Hanneke van der Aalst

Over mijzelf:
met mensen werken aan hun ontwikkeling, dat is wat ik het liefste doe. Ik ben nieuwsgierig naar de vraag ‘waarom doen mensen wat ze doen, in het licht van wat zij denken en voelen en de idealen die ze koesteren, en hoe vrij zijn mensen hierin’. Het inspireert mij om positieve kracht aan te spreken zodat dit omgezet kan worden in het realiseren van dromen en verlangens.

Ik ben lid van NVPA
(lees meer over mij >>)
Hanneke van der Aalst - lid NVPA