• Het wijze lichaam

    “Responsibility to self simply means to acknowledge inner truth – our imperfections and our power and beauty” (John Pierrakos)

Praktijkruimte te huur Amsterdam


Op Java-eiland werk ik in een prachtige sfeervolle praktijkruimte. Deze praktijkruimte is makkelijk bereikbaar vanaf het centraal station en alle andere stadsdelen. Met het OV, met de fiets, en met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Praktijkruimte te huur per dagdeel

Mijn praktijkruimte verhuur ik enkele dagdelen per week op maandbasis. Mijn te verhuren dagdelen zijn 5 uur. Van 8.30 tot 13.30. Van 14.00 tot 19.00. Lang genoeg om 4 clienten in te plannen per dagdeel er vanuitgaande dat een sessie 60 minuten duurt. De prijs bedraagt € 200,00 per maand voor 1 dagdeel. Dit is inclusief thee, elektriciteit, warmte, waternet, onroerend goed belasting, gebruik van internet, vermelding op mijn website (die goed wordt bezocht).

Beschikbare dagdelen zijn: op maandagmiddag, dinsdagmiddag, dondermiddag en vrijdagochtend.

Geschikt voor coaches en psychologische hulpverlening (niet voor hapto-en massagetherapeuten)

De ruimte is ideaal voor coaches en psychologisch hulpverleners. De ruimte is hoog, en bevat een prettig oppervlak waardoor het mogelijk is om bijvoorbeeld behalve het praten ook andere  methoden in te zetten. Let wel: de ruimte is niet geschikt voor ademsessies, of andere interventies waarbij er veel geluid geproduceerd wordt. De afname is minimaal 2 dagdelen  (harde voorwaarde). Voor 2 vaste dagdelen betaal je € 400,- per maand. 

Praktijkruimte te huur in vierkante meters

De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 40 vierkante meter. Er is een toilet, een klein keukentje, en een halletje aanwezig. In de werkruimte  is aanwezig:  twee comfortabele zitstoelen, een klein tafeltje, een bureautje, 5 matrassen, 6 meditatiekussentjes, 10 kussens, 3 stoelen, en 5 klapstoeltjes, en een aantal planten. Mocht je interesse hebben dan kun je  contact met mij opnemen. We kunnen dan een afspraak inplannen voor bezichtiging.

Wil je  contact opnemen?

Dat kan, uitsluitend via de mail: bete50go@kpnmail.nl


Hanneke van der Aalst

Over mijzelf:
met mensen werken aan hun ontwikkeling, dat is wat ik het liefste doe. Ik ben nieuwsgierig naar de vraag ‘waarom doen mensen wat ze doen, in het licht van wat zij denken en voelen en de idealen die ze koesteren, en hoe vrij zijn mensen hierin’. Het inspireert mij om positieve kracht aan te spreken zodat dit omgezet kan worden in het realiseren van dromen en verlangens.

Ik ben lid van NVPA
(lees meer over mij >>)
Hanneke van der Aalst - lid NVPA