• Het wijze lichaam

    “Responsibility to self simply means to acknowledge inner truth – our imperfections and our power and beauty” (John Pierrakos)

Mindfulnesstraning


“We moeten ons durven bevrijden van het leven dat we voor ogen hadden
om het leven te krijgen dat op ons wacht”.
Joseph Campbell


De Mindfulnesstraining heeft de volgende startdatum:

 
DONDERDAG10 januari van 19.30 tot 21.45 uur. Loopt door tot 28 februari. Overige 17, 24, 31 januari, 7, 14, 21, 28 februari


De achtweekse mindfulnesstraining

Was tien jaar geleden nog vrijwel niemand bekend met mindfulness, vandaag de dag is dit wel anders. Veel mensen hebben inmiddels hun weg gevonden in het grote aanbod van trainingen. Met behulp van een mindfulnesstraining leer je op een andere manier met stress en moeilijke situaties om te gaan, zonder dat je in therapie bent. Je traint jezelf in vaardigheden om jezelf niet langer te verliezen in gedachten, piekeren, rusteloosheid, spanning, en energieverlies. Dit doe je door middel van oefeningen, en theorie die je krijgt aangereikt. De theorie is een praktische ondersteuning zodat je mindfulness in optima forma jezelf kunt eigen maken. Naarmate het meer deel is van je leven wordt het makkelijker om in balans te blijven,  zonder jezelf te verliezen in de drukte van de dag.


Waarom zou je een training volgen?

Misschien omdat je nieuwsgierig bent wat het voor jou kan betekenen. Je wilt bijvoorbeeld inzicht in je functioneren, of je zit veel in je hoofd, hebt behoefte aan rust, je wilt je beter kunnen concentreren, je voelt je onzeker of gevangen in een sleur, of je wordt “geplaagd” door perfectionisme, een groot verantwoordelijkheidsgevoel, zelfkritiek. Ik heb veel ervaring in het trainen van mindfulness en merk telkens weer hoezeer iedereen verrast is van het positieve effect van de training op hun leven.


Wat maakt het verschil?

Deze training is de klassieke mindfulnesstraining die door veel trainers, coaches, therapeuten en instituten wordt gegeven maar dan 150 tot 200 goedkoper met de nieuwste inzichten. Deze training kost € 320,- incl btw. ( €450,- indien de werkgever betaalt). Dat is inclusief een gedegen inspirerend werkboek, USB stick, mogelijkheid om 1 keer een gemiste les in te halen, gratis deelname aan alle stiltedagen. We werken met kleine groepen tussen 2 en 6 deelnemers. .Dit kleine aantal heeft veel voordelen: persoonlijke aandacht voor je leerproces, en een zeer grote waarschijnlijkheid dat de trainingen doorgang kunnen vinden.


Waar is het?

De training vindt plaats op Java eiland. Praktijk BODY-MIND. Majanggracht. De locatie is goed bereikbaar. Er is ook goede parkeergelegenheid (betaald parkeren). Twijfel je of de training iets voor jou is? Bel me gerust om je vragen te stellen of kom langs voor een kennismakingsgesprek.Het Wijze Lichaam gaat verder onder de naam Praktijk BodyMind met een divers nieuw aanbod. Voor meer informatie kijk op praktijkbodymind.nl

 Hanneke van der Aalst

Over mijzelf:
met mensen werken aan hun ontwikkeling, dat is wat ik het liefste doe. Ik ben nieuwsgierig naar de vraag ‘waarom doen mensen wat ze doen, in het licht van wat zij denken en voelen en de idealen die ze koesteren, en hoe vrij zijn mensen hierin’. Het inspireert mij om positieve kracht aan te spreken zodat dit omgezet kan worden in het realiseren van dromen en verlangens.

Ik ben gecertificeerd mindfulnesstrainer bij de VVM.

100-den mensen heb ik inmiddels mogen trainen in mindfulness. Soms krijg ik achteraf nog te horen hoezeer het behulpzaam is in het dagelijks leven.

Ik ben lid van NVPA en SBLP
(lees meer over mij >>)
Hanneke van der Aalst - lid NVPA

Hanneke van der Aalst - lid SBLP